Samenwerking podotherapie
Beauty for Bjoeties heeft een samenwerking met de podotherapeut. Op verwijzigng van de podotherapeut heb je recht op medische noodzakelijke voetzorg en kun je een afspraak bij mij maken voor een voetbehandeling. Aan de hand van het opgestelde behandelplan van de podotherapeut plannen we het aantal behandelingen in die voor vergoeding in aanmerking komen, eventueel aangevuld met de behandelingen die je zelf betaalt, zodat je het hele jaar door verzekerd bent van voetzorg. Voor het leveren van de cosmetische zorg betaal je een eigen bijdrage per behandeling, die je direct afrekent.

Verwijzing arts
Een arts kan je verwijzen naar een medische pedicure voor een behandeling.

Omdat Beauty for Bjoeties géén zorginhoudelijke contracten heeft met zorgverzekeringen, dien je zelf je declaratie in bij de ziektekostenverzekering.
Om voor vergoeding in aanmerking te komen, is een verwijsbrief van een (huis)arts nodig.

p.s. Een verwijzing wil niet altijd zeggen dat de ziektekostenverzekering de behandeling(en) vergoedt. Check altijd zelf je polisvoorwaarden!

Annuleren / verzetten van een afspraak
Iedere behandeling vraagt tijd en zorgvuldigheid. Het kan een keer voorkomen dat je onverwachts verhinderd bent. Geef het uiterlijk 48 uur voorafgaande aan de afspraak door anders wordt het volledige behandeltarief doorberekend. Zie ook de algemene voorwaarden op deze website. 
Wel blijft mijn SMS-service voor een afspraakherinnering in stand, maar hieraan kunnen geen rechten worden ontleend om dan pas in actie te komen een afspraak kosteloos te annuleren/wijzigen.

Tijdens een behandeling kan ik mijn telefoon niet beantwoorden, maar als je een bericht voor mij achterlaat op 06 46-01 06 04 bel ik je terug.

Deel deze pagina